Tangentially Speaking Fans: Meet Here
Please introduce yourself in your regional (country/state/city) forum. Tell us a little about yourself. If no regional forum exists for you, just message Administrators and we will happily add one for you.
If you are using a mobile device, you will need to use "Desktop" mode in order to register.

You are not logged in. Would you like to login or register?

4/18/2025 3:53 am  #1

Nevěřila jsem horoskopům

Horoskopy jsem nikdy nebrala moc vážně, ale poslední dobou mě úplně fascinuje, jak přesně mi sedí denní předpovědi pro Lva na https://astrohoroskope.cz/denni-horoskop/horoskop-lev-na-dnes-a-zitra/ dnes ráno jsem si přečetla, že bude vhodný den na vyjasnění vztahů a nečekaně jsem měla skvělý rozhovor s kolegyní, se kterou jsme se už delší dobu míjely. Taky tam bylo zmíněno, že finančně bude den klidný a přesně tak to i bylo – žádné nečekané výdaje, spíš naopak, přišla mi menší odměna, se kterou jsem ani nepočítala. Zítra má být podle horoskopu vhodný čas na kreativitu, takže si plánuju konečně sednout k psaní, co už tak dlouho odkládám. Pro mě to není jen zábava, ale i taková každodenní inspirace, co mi dává lehký směr, kudy se vydat. Neříkám, že je to návod na život, ale občas si říkám, že ty hvězdy něco přece jen ví. Doporučuju mrknout každý den, občas se člověk diví, jak moc to sedí na aktuální situaci. 

Board footera