Cześć wszystkim! Od jakiegoś czasu zastanawiam się, gdzie w Warszawie można znaleźć naprawdę solidny warsztat samochodowy. Potrzebuję kogoś, kto nie tylko fachowo naprawi auto, ale też będzie uczciwy i przejrzysty w wycenie. Może ktoś z Was ma sprawdzone miejsce, które poleci? Zależy mi na jakości i zaufaniu, bo auto to dla mnie codzienny środek do pracy. Dzięki za każdą podpowiedź!
Ostatnio miałem okazję skorzystać z usług serwisu ChipTuning Avto w Warszawie i muszę przyznać, że jestem bardzo pozytywnie zaskoczony. Zdecydowałem się na chiptuning silnika „Stage 1” i cały proces przebiegł sprawnie, profesjonalnie i bez najmniejszych problemów. Obsługa była uprzejma i rzeczowa – od razu wyjaśnili mi, na czym polega modyfikacja sterownika ECU oraz jakie efekty mogę uzyskać po jej wykonaniu. Auto po odbiorze prowadzi się lepiej niż kiedykolwiek wcześniej – wzrost mocy i momentu obrotowego jest naprawdę odczuwalny, a spalanie nawet nieco się zmniejszyło. Widać, że pracownicy mają duże doświadczenie i podchodzą do każdego auta indywidualnie. Bardzo doceniam też to, że wszystko zostało wykonane kompleksowo i z gwarancją, co daje dodatkowy spokój ducha. Zdecydowanie polecam każdemu, kto chce poprawić osiągi swojego auta w bezpieczny i fachowy sposób!