Tangentially Speaking Fans: Meet Here
Please introduce yourself in your regional (country/state/city) forum. Tell us a little about yourself. If no regional forum exists for you, just message Administrators and we will happily add one for you.
If you are using a mobile device, you will need to use "Desktop" mode in order to register.

You are not logged in. Would you like to login or register?

3/11/2025 4:31 am  #1

Gamedev

Pozdrawiam społeczność deweloperów ;) ! Jestem wieloletnim fanem gier wideo i w końcu postanowiłem spróbować swoich sił w ich tworzeniu. Posiadam podstawowe umiejętności programowania w Pythonie, ale nie mam doświadczenia w tworzeniu gier. Szukam kompleksowego kursu dla absolutnych basiców w tworzeniu gier, w którym wszystkie aspekty są spójnie wyjaśnione - od koncepcji i projektu po programowanie i publikację gotowego produktu. Może ktoś uczestniczył w takim kursie i może polecić wysokiej jakości program, który pomoże mi postawić pierwsze kroki w tej dziedzinie?

3/11/2025 4:35 am  #2

Re: Gamedev

Cześć! Moja dziewczyna bezapelacyjnie poleca: https://skvot.pl/course/gamedev. Brała udział w jednej z pierwszych edycji i nadal jest pod olbrzymim wrażeniem. Niedość, że dostałą kawał przydatnej wiedzy, to jeszcze kurs skończyła z gotowym projektem, którym mogła się chawalić na rozmowach rekrutacyjnych. Spoko prowadzący, spoko język i przystępność informacji. Polecam w jej imieniu :D

Board footera