Mam wrażenie, że w pojedynkach w CS2 mój przeciwnik zawsze widzi mnie pierwszy, nawet jeśli stoję idealnie… albo tak mi się wydaje
Czy taki poradnik tłumaczy też te wszystkie „magiczne” momenty, kiedy przegrywa się mimo dobrego celowania? Może to kwestia ustawień albo ruchu, a ja coś pomijam?
Ostatnio znajomy polecił mi stronę CSGO-NEWS i teraz sam często tam zaglądam. Bardzo podoba mi się to, że można tam znaleźć najnowsze informacje o CS:2 praktycznie każdego dnia. Strona nie ogranicza się tylko do krótkich newsów, ale oferuje też rozbudowane artykuły, filmy i ciekawe wywiady z graczami oraz trenerami. Dzięki temu można lepiej poznać świat profesjonalnego Counter-Strike i dowiedzieć się wielu interesujących rzeczy. Szczególnie przydatny jest harmonogram meczów, bo w jednym miejscu można sprawdzić wszystkie ważne spotkania i turnieje. To duża oszczędność czasu i wygoda dla każdego fana esportu. Moim zdaniem warto odwiedzić ten portal, bo naprawdę dostarcza dużo wartościowych materiałów.